2 oktober 2021     Meko'74 1 - EKC 2000 2

Goed voorbeeld doet volgen, normaal gesproken. Helaas bleken de senioren van Meko'74 niet goed gekeken te hebben bij de A's. Gelukkig gold dat ook voor EKC 2000. Zaten er nog deksels op de korven? Was de bal te groot? Na maar liefst een kwartier was de stand nog altijd 0-0 in deze weinig spectaculaire wedstrijd. Ondanks de tussenstand was het spel aan beide kanten niet slecht, maar liet de afronding te wensen over. Langzaam maar zeker wisten de bezoekers uit Emmen weg te lopen bij de thuisploeg met afstandsschoten. Bij Meko'74 werd de korf in de eerste helft slechts een keer gevonden, maar deze score is zeker de vermelding waard: nieuwe aanwinst Larissa wist in haar eerste wedstrijd in het blauw wit direct te scoren met een mooi klein kansje. Voor de ruststand maakte het echter weinig verschil, er werd met ruime achterstand gerust (1-6).

Na rust veranderde het spelbeeld niet, beide ploegen hadden moeite met scoren, al ging dat bij de Meppellers nog slechter dan bij EKC. Mariska en Marit wisten beiden nog een keer te scoren, maar de rest van de opgelegde kansen gingen allemaal mis. Dit resulteerde in een afgetekende score: 3-12. Ondanks dit verlies was er wel goed gespeeld en bleef iedereen gedurende de wedstrijd positief, aan het afronden moet voor de volgende wedstrijden nog wel een en ander verbeterd worden.

De evaluatie na de wedstrijd vond plaats bij een lekkere pizza, conclusie: komende week worden de uitwedstrijden vol goede moed hervat. Mogen we dan misschien een kangoeroekorf gebruiken?

Eindstand: 3-12

Doelpuntenmakers: Larissa, Mariska en Marit