4 december 2021    KIOS (R) A1 - Meko'74 A1

Kios was voor ons niet een geheel onbekende tegenstander. Op het veld hadden we ook al tegen Kios gespeeld en hadden we 2x gewonnen. We begonnen dus met goede moed aan deze wedstrijd, maar wisten wel dat het moeilijk kon worden.

Al snel maakte Kios het eerste doelpunt, maar kort daarna maakt Ilja de 1-1. Vervolgens kwamen we op voorsprong door een schot van Chloë. Kios scoorde weer en door 2 strafworpen van Ilja werd het 2-4. Kios scoorde en Chloë scoorde weer een afstandsschot. Dit bracht de stand naar 3-5. Vervolgens kwam Kios op voorsprong door 4x achter elkaar te scoren en hierdoor werd het 7-6 voor Kios. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na een minuut of 10 spelen kwam de stand op 12-9 voor Kios. Daarna zorgde Fleur voor de 12-10. Winst of gelijkspel was nog niet compleet uit zicht. Kort daarna kwam het antwoord van Kios en kwamen we op 5 punten achter. Meko gaf niet op en door Amanda en Ilse werd het 15-12 en dit was ook de eindstand van de wedstrijd.

Het ging vooral in de eerste helft gelijk op en het werd een erg spannende wedstrijd hierdoor. We hebben alles gegeven, maar helaas wisten we de winst niet binnen te slepen. Volgende week hebben we een nieuwe kans tegen d’Ommerdieck, een tegenstander waar we nog nooit tegen gespeeld hebben.

Eindstand: 15 - 12