26 september 2020             Meko'74 B1 - Samen Een B1

26 september, onze laatste en derde thuiswedstrijd tegen Samen Een B1. Siska en Chloë speelden met ons mee, omdat Gerdien niet mee kon doen. We begonnen de wedstrijd goed en zetten steeds een goede aanval op. Al snel kwam de 1-0 door Ilja. Na een mooi afstandsschot van Elise stonden we 2-0 voor. Samen Een wist er ook één te scoren en het stond 2-1. Maar wij bleven kansen creëren en door een mooie doorloopbal van Celine stonden we weer met 2 punten voor. Het lukte Samen Een om er 1 puntje verschil van te maken. Maar door een strafworp van Kiara en een afstandsschot van Chloë gingen we de rust in met 5-2. We hadden afgesproken om de tweede helft net zo goed te spelen als de eerste helft en dat deden we ook. Door een doorloopbal van Fleur en nog een afstandsschot van Elise stond het 7-2. Samen Een kreeg geen kansen van ons. Ilja maakte nog een doorloopbal uit de ruimte en Fleur een afstandsschot. We stonden al met 9-2 voor, maar ondanks dat bleven we goed spelen waardoor Wieke in de laatste minuut er 10-2 van maakte. Dit was dan ook de eindstand en de winst is in de pocket!

Doelpuntenmakers: Elise (2), Ilja (2), Fleur (2), Celine, Chloë, Kiara, Wieke