27 november 2021     Meko'74 A1 - DOS'46 A4

Eindelijk was het zover: een zaalwedstrijd! Het gebrek aan publiek mocht de pret niet drukken, de A-jeugd uit Meppel was er helemaal klaar voor. De start is dan ook veelbelovend, Ilja weet direct een klein kansje te scoren. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, als er via Ilse en Ilja na een kwartier spelen 3-3 op het scorebord staat. Helaas weten de spelers uit het buurdorp daarna uit te lopen. De Meppelers proberen mee te komen, maar ondanks scores van Siska en wederom Ilja staat het met rust 5-9.

Toch is het team nog lang niet verslagen, er wordt goed verdedigd en mooie kansen gecreëerd, in de tweede helft is het zaak om deze af te maken. De opdracht over het afmaken van kansen was niet aan dovemans oren gericht, via Chloë, Ilse en Siska was de wedstrijd in mum van tijd weer spannend (8-9). Vanaf hier zou het lang gelijk op gaan, al bleef de voorsprong steeds bij DOS'46. Vooral Chloë was niet te houden voor de tegenstander, zij maakte zowel doorloopballen als schoten van afstand en was daarmee belangrijk voor het team. Natuurlijk zorgde de rest van het vak er hiervoor dat Chloë steeds goed in stelling gebracht kan worden. Naast Chloë wist ook Kiara een bijdrage te leveren met een klein kansje voor de 10-11 en zorgde Casper met een klein kansje voor de aansluiting bij 12-13. Een klein kansje van Siska maakt de stand gelijk: 15-15. Nog een keer weet de uitploeg te scoren. Uiteindelijk was het, uiteraard, Chloë die een punt voor Meko'74 binnen haalde, van afstand besloot zij de wedstrijd op 16-16.

Eindstand: 16-16

Doelpuntenmakers: Chloë (6), Siska (3), Ilja (3), Ilse (2), Kiara en Casper