12 september 2020       Meko'74 A1 - KIOS (R) A1

Vandaag hadden we onze eerste thuiswedstrijd tegen KIOS A1 uit Ruinerwold. Ilse en Ronald konden er helaas niet bijzijn, maar verder waren we compleet. Ook Fabiënne had haar vaste plek als supporter weer ingenomen.

Marit maakte met een schot het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een dame van Kios maakte het gelijk, maar door een afstandsschot van Kayra, drie schoten van Chloë en nog twee doelpunten van Marit werd de stand 7-2. Twee dames van Kios schoten er ook wat in en we gingen de rust in met 7-4.

Na de rust begonnen we niet zo lekker. Kios scoorde er gelijk twee en maakte het 7-6. Ook Mayke had niet zo veel geluk, want door een harde botsing met haar tegenstander moest ze even naar de kant. We besloten het over de andere boeg te gooien. Schoten van Susanne, Siska en Marit zorgde voor 11-8. Ook Mayke besloot weer mee te doen en maakte 12-8. Marit maakte met een afstandsschot het laatste punt van de wedstrijd.

Eindstand: 13-8

Doelpuntenmakers: Marit (5), Chloë (3), Susanne (2), Kayra, Mayke en Siska