12 juni 2021       DOS'46 A4 - Meko'74 A1

Na meer dan een half jaar was het vandaag weer zo ver. We mochten onze eerste wedstrijd spelen tegen Dos’46 A4. En meteen ook de eerste wedstrijd waarbij de A´s en B´s samen in één team spelen. We begonnen goed aan de wedstrijd, we speelde rond en probeerde kansen te creëren. Zo maakte Ilja de openingsgoal door een klein kansje. Daarna werd er ook gescoord door Dos’46 en stond het 1-1. We kregen een vrijebal en die scoorde Siska. Ook daarna werd er door Siska gescoord en stond het 1-3. Chloë maakte er 1-4 van door een afstandsschot. Maar ook Dos’46 kreeg een kans waardoor het 2-4 werd. We bleven kansen maken en daardoor scoorde Fleur met een afstandsschot de 2-5. Siska maakte er nog even 2-6 van. En in de laatste minuten van de eerste helft kregen wij nog een vrijebal. Die werd genomen door Marit en ook zij schoot hem raak. We gingen de rust in met 2-7. Ronald en Daniël zeiden dat we lekker moesten doorgaan zoals we bezig waren. Dus in de 2de helft gingen we weer van start zoals we waren geëindigd, lekker veel kansen creëren. Zo werd het door een schot van Marit 2-8. En door een doorloopbal van Kayra 2-9. We zaten er lekker in en de 2-10 werd gemaakt door Kayra. Ook Susanne schoot er één in en het stond 2-11. Aan onze kant werd er nog een doelpunt gemaakt waardoor het verschil 10 punten was. Nu gingen de kansen van Dos’46 er ook in en stond het 4-12. Marit wist met een klein kansje er ook nog één te scoren, inmiddels was het 4-13. Hierna kwamen er nog 3 doelpunten van Dos’46 waardoor we eindigde met een stand van 7-13 en wij dus het winnende team waren. En tevreden konden zijn met deze eerste wedstrijd.

Eindstand: 7 - 13

Doelpuntenmakers: Siska (3), Marit (3), Kayra (2), Susanne, Ilja, Fleur en Chloë